Assemblea Teler Cooperatiu 2022/23
 
           Hem impulsat i constituït una cooperativa de segon grau, estem a punt d’obrir un nou espai de l’Economia Solidària a la ciutat de Sabadell, ens hem trobat i conegut pedalant, hem creat nous llaços amb experiències del país i locals, i hem celebrat la segona edició del Festival La Regadora, entre moltes altres coses!

Però volem fer moltes coses més, cal fer moltes coses més! I estem convençuts/des que cal construir-les juntes. Per això celebrem l’Assemblea anual del Teler Cooperatiu. Per fer una revisió crítica del Pla de Treball del 2022 i pensar juntes en el Pla de Treball i les accions que podem impulsar aquest 2023. I posteriorment fer un acte de transparència dels comptes del Teler amb el Balanç econòmic anual, i consensuar el pressupost del 2023.

Us convoquem doncs a l’Assemblea Anual Ordinària el proper divendres 3 de febrer de 17:30 a 20:30h a Can Capablanca! Una Assemblea dinàmica i participativa!

Participa!

I si et ve degust, després de l’Assemblea farem un soparet de celebració al mateix restaurant de Can Capablanca!

* Per tal de preparar millor les dinàmiques i espais de debat, així com per reservar taula al restaurant et demanem que emplenis el formulari!

Formulari d’inscripció Assemblea i soparet