Projectes 2019

  • La Sex Truck, la caravana pedagògica on la sexualitat, l’afectivitat i els feminismes aniran sobre rodes! Un projecte viu, fèrtil, juganer i provocador
  • Júlia Larrosa, disseny i creació de pàgines web per ajudar cooperatives de comunicació i petits projectes, artistes, artesans a potenciar la visibilització i comunicació, sempre partint del feminisme i l’economia social.
  • Tracta’m, cooperativa de fisioterapeutes, tractaments a domicili a persones amb problemes de mobilitat, a preus adaptats per facilitar l’accés a aquests serveis.
  • XaladArts, projecte d’animació i circ social que realitza intervencions vinculades a projectes de dinamització als barris a través de les aavv i altres entitats amb voluntat de continuïtat i xarxa. Per exemple, ma col.laboració amb aavv Can Deu amb Circ del Nord.
  • Sóc l’Essa, gestionaré els serveis derivats de la Nau Coop. Un espai de co-working de l’economia social i solidària de Sabadell. A través d’aquesta projecte assessoraré i facilitaré xarxa d’acollida a persones nouvingudes amb la meva experiència.
  • La Kuadrilla ESS, cooperativa de reformas integrales del hogar, mantenimiento y nuevas instalaciones. Un espacio de empoderamiento y recuperación de la dignidad laboral frente a un mercado competitivo que deja fuera a grandes profesionales por falta de papeles. Uno de los frentes es combatir esta situación, facilitando la obtención de papeles y potenciando la economía social y solidaria.
  • Colors del món, grup de joves africans que fan bijuteria i altres producte! Amb això, cobreixen les necessitats bàsiques però també conèixer i entendre la societat catalana. Una paradeta a fires i esdeveniments socials.
  • Supercoopera, Supermecado Cooperativo y Social. Donde las protagonistas del proyecto son las personas que se empoderan de la situación. Recuperación la comida de Mercavalles y espigoladas periódicas. Un proyecto que busca combatir la pobreza alimentaria y pasar a ser parte de la solución y por tanto mejorar la situación social de las personas y familias participantes.
  • Qawia, projecte de càterings de platets del mediterrani per esdeveniments. La paella pel mànec per sortir de la roda de la pobresa.
  • Bag Collection, projecte per substituir el plàstic d’un sol ús per productes tèxtils de llarga durada. Una alternativa quotidiana i creació de  consciència sobre el consum de plàstics. Els materials són lonetes de camió en desús, restes de teixits de grans produccions i teixits ecològics.
  • Empenta coop, vol donar eines i suport a esdeveniments impulsats des de la base, des d’una perspectiva transformadora de la societat i l’entorn a través dels valors com l’ecologisme, el feminisme o la inclusió social.

   

Tots els projectes del Teler