Celebrem la I TROBADA D’INTERCOOPERACIÓ DE COOPERATIVES I ENTITATS DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA i volem convidar-vos a formar-ne part.

 

ON I QUAN?
19 de maig de 2018
9:30 hores
Cal Balsach (mapa)

 

 

OBJECTIUS DE LA TROBADA

Des del TELER COOPERATIU volem potenciar el creixement de la xarxa de cooperatives i entitats de l’economia social i solidària de la ciutat de Sabadell i entorns i per això celebrem aquesta trobada amb un triple objectiu.

 

1. ENFORTIR

En una primera etapa volem observar i compartir experiències així com línies de productes i servei, per tal d’enfortir els projectes i la pròpia xarxa mitjançat el coworking i la posada en comú.

 

2. DETECTAR NECESSITATS

Mitjançant l’intercanvi d’experiències i posant en comú les pròpies percepcions, podrem detectar les necessitats dels nostres projectes econòmics i també del model cooperatiu en general.

 

3. PROPOSAR

Un cop haguem detectat les necessitats és l’hora de proposar i encaminar possibles solucions de col·laboració entre projectes, així com amb el conjunt de la xarxa.

 

LA TEVA PARTICIPACIÓ ÉS IMPRESCINDIBLE!

Creiem fermament que aquesta trobada pot aportar molt a les nostres cooperatives i entitats, enfortint la xarxa de clients i/o proveïdors i per tant la nostra viabilitat, millorant la capacitat dels nostres models empresarials d’incidir en les institucions públiques i dotant-nos de major visibilitat conjunta de cara a la ciutadania, per això volem convidar-vos i us deixem a continuació el  formulari d’inscripció.

INFORMACIÓ D’INTERÈS

QUAN?
19 de maig de 2018 de 9:30 a 13:30

ON?
Centre Cívic de la Creu Alta-Can Balsach
Carretera de Prats de Lluçanès, 2, Sabadell

EL TELER COOPERATIU

A Sabadell i els pobles del voltant les associacions, cooperatives, fundacions, espais i d’altres entitats de l’Economia Social i Solidària, grans i petites, antigues o recents ens hem organitzat al voltant del Teler Cooperatiu, nucli territorial de la Xarxa d’Economia Solidària.

 

L’ATENEU COOPERATIU DEL VALLÈS

Moviment cooperatiu i institucions locals i comarcals per segon any consecutiu hem unit esforços amb el convenciment que el sector necessita cooperar, enxarxar-se i crear eines per créixer i donar-se a conèixer, facilitar l’impuls de noves iniciatives, i empènyer per un canvi de model de desenvolupament local des dels principis de l’Economia Solidària. Hem engegat unseguit d’accions de la mà del projecte d’Ateneu Cooperatiu del Vallès. Un projecte impulsat per les Xarxes d’Economia Solidària de la Comarca, l’Ajuntament de Sabadell i el Consell Comarcal, i que és una iniciativa dissenyada i finançada per la Direcció General d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Treball autònom de la Generalitat de Catalunya.

SEGUEIX-NOS A INSTAGRAM!

Ara també pots seguir-nos a Instagram i no perdre’t cap de les nostres iniciatives i activitats. Fes-li un cop d’ull aquí.